Over PACK'D

Iedereen wil gezond zijn.

En we weten dat dit met een gepaste levensstijl mogelijk is. Lichaamsbeweging en gezond eten vragen minder uitleg, maar als het gaat om voedingsstoffen wordt het iets ingewikkelder.

PACK’D wil hier duidelijkheid in scheppen. Wie gezond eet en er een evenwichtige levensstijl op nahoudt, heeft in principe geen supplementen nodig. Maar niet elke maaltijd is even gezond. En dat is op zich geen probleem: onze Essentials Box is een soort verzekering voor een Bourgondische levensstijl. We werken samen met professionals in de sport- en voedingssector en maakten een selectie van de dagelijkse essentiële ingrediënten en vitaminen voor een gezond, energiek lichaam en een scherpe geest.

Wat zit er in de Essentials Box?

28 packs boordevol voedzame ingrediënten: 14 Dawn-packs & 14 Dusk-packs, genoeg voor twee weken. Van bij het ontbijt geef je je lichaam een energieboost met het Dawn-pack, dat één dosis Greens, Focus, Omega en Active bevat. 's Avonds neem je de Dusk-pack om de dag goed af te sluiten met een dosis Greens, Bones, Immune en Digest. Een eenvoudige routine van twee packs per dag, makkelijk te onthouden dus. Simpel!

Is PACK'D vegan?

De PACK'D capsules zijn 100% vegan en de inhoud bevat geen dierlijke bestanddelen - behalve de Omega, die bestaat uit kwalitatieve visolie.

Hoe begin ik eraan?

De eerste stap bestaat erin je te registreren op onze bestelpagina. Nadat je je hebt aangemeld duurt het ongeveer vijf werkdagen voordat je eerste Essentials Box aankomt. Onze leveringen verlopen heel vlot, doordat de doos in je brievenbus past. Zo hoef je niet thuis te wachten tot het pakket aankomt

Wat mag ik verwachten?

PACK'D optimaliseert je energie, focus, immuniteit en vertering. Op korte termijn ervaar je een detox-effect. Elk lichaam reageert anders - sommige sneller, andere trager - maar je kan de eerste veranderingen verwachten na enkele dagen.

De packs bevatten elk 4 voedingssupplementen, maar vervangen geen maaltijd.

Of we ook in het buitenland leveren?

Uiteraard: we willen dat iedereen de voordelen van PACK'D kan ervaren. Gezondheid is een universeel goed, dus we leveren gratis in alle landen binnen Europa.

Wat is er nieuw?

We hebben de mogelijkheid toegevoegd een éénmalige aankoop te doen om zonder zorgen of verplichtingen onze kwalitatieve vitaminen en service te ontdekken. Tevens een leuk geschenkje voor jezelf of je geliefden, niet?

No plastic

Onze verpakking bestaat uit recycleerbaar karton. Wij houden ook niet van plastic afval!

Made in Belgium

De ingrediënten die in PACK'D verwerkt worden komen van over de hele wereld, en worden in een labo in Oudenaarde verwerkt tot de juiste blends en daar gecapsuleerd. De capsules, tablets en softgels worden in de dawn -en duskzakjes verpakt in Kruishoutem.

In een Antwerps maatwerkbedrijf komen de zakjes en de omdoos samen, om dan vanuit ons logistiek centrum te Genk naar jou te vertrekken. Zo weet je meteen welke weg jou vitaminen zullen afleggen alvorens ze in je brievenbus bezorgd worden.